For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept
Pinautomaat Wiggerts Wasservice
water Wiggerts wasservice osmose

Hanteer pistool links van de auto. Grof vuil en zand moet verwijderd worden. Spuit de auto van onder naar boven af. Houd de lans ongeveer op 10 cm. van de auto.

Hanteer pistool links van de auto. Te gebruiken bij reinigen van motor-en losse onderdelen. Voor wassen mag u deze overslaan. Houd de lans ongeveer op 10 cm. van de auto.

Hanteer borstel rechts van de auto. Met de borstel is het mogelijk al het fijne vuil van de auto te verwijderen. Werk van onder naar boven. Gebruik de borstel nooit zonder de auto voor te reinigen met programma 2.

Hanteer borstel links van de auto. Met koud water en hoge druk de auto goed borstelen.

Hanteer het pistool links van de auto. Met koud water en hoge druk de auto goed afspoelen. Houd de lans ongeveer 30 cm van de auto.

Hanteer pistool links van de auto. Laklaag voorzien van een beschermende WAX laag. Spoelen van boven naar beneden. Houd de lans ongeveer op 30 cm. van de auto.

Hanteer pistool links van de auto. Spoelen van boven naar beneden. Houd de lans ongeveer op 30 cm. van de auto voor een perfect droog resultaat. Handmatig drogen is niet meer nodig.

Einde van het wasprogramma.

Pay4wash

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Al onze modellen zijn geschikt voor contactloos betalen.

Download

  • en veel voordeliger