Wiggerts Autoservice opent binnenkort met veel enthousiasme een gloednieuw filiaal in Hilversum. Na een succesvolle periode van 12,5 jaar is het tijd voor dit ervaren autobedrijf om uit te breiden naar een nieuwe locatie aan de Franciscusweg in Hilversum. Met een volledig nieuw pand willen ze hun klanten nog beter van dienst zijn en hun kerntaak blijven vervullen: het onderhouden en repareren van auto’s.

Het nieuwe filiaal van Wiggerts Autoservice belooft een verfrissende toevoeging te worden aan de autobranche in Hilversum en omgeving. Het volledig nieuwe pand is ontworpen met het oog op efficiëntie en klantvriendelijkheid. Het biedt een moderne en comfortabele omgeving waar klanten zich welkom voelen en waar medewerkers optimaal kunnen functioneren.

Wiggerts Autoservice heeft zichzelf gedurende de afgelopen 12,5 jaar bewezen als een betrouwbare partner voor het onderhoud en de reparatie van auto’s. Met hun ervaren team van vakmensen hebben ze een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en professionaliteit. Ze streven ernaar om elke klant te voorzien van de best mogelijke service en stellen daarbij de tevredenheid van de klant altijd centraal.